Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

PO STARIH OBRTEH GORENJSKE, avtobus, 1 dan

objava: 09.januar
Odhod avtobusa v jutranjih urah. Vožnja mimo Ljubljane, Kranja z vmesnim krajšim postankom za jutranjo kavico. V KROPI, nekdanjem železarskem naselju ob potoku Kroparici, si bomo ogledali KOVAŠKI MUZEJ, zanimivo zbirko orodja in izdelkov umetnega kovaštva. Ogled pod strokovnim vodstvom.

Postanek na BLEDU za kavico in izvrstno kremno rezino ali pa sprehod ob jezeru..V Radovljici imajo v nekdanjem gradu urejen zanimiv ČEBELARSKI MUZEJ, ki prikazuje bogate zbirke in razvoj čebelarstva v Sloveniji. Ogled. Nadaljevali bomo do bližnjega slovenskega romarskega središča, BREZIJ, kjer stoji Bazilika Marije pomagaj in si jo pogledali.

Prileglo se nam bo že dobro kosilo…Dan pa bomo zaključili v ŠKOFJI LOKI, kjer se bomo sprehodili po starem mestnem jedru in obiskali LOŠKI GRAD (bogata predstavitev Cehov, med njimi medičarjev, ki so izdelovali znane Škofjeloške medenjake). Povratek proti domu in prihod domov v večernih urah.

V CENI JE VŠTETO:

avtobusni prevoz, vstopnine po programu ( Kovaški muzej, čebelarskih muzej, Loški muzej ), kosilo, vodenje, organizacija potovanja ter nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov.


Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND