Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

KO ZAPIHA BURJA IN DOZORI PRŠUT, avtobus, 1 dan

objava: 26.februar
Jutranji odhod iz Brežic ter vožnja v smeri Ljubljane, Razdrtega s krajšim postankom za kavico vse do Divače. V nekaj kilometrov oddaljenih LOKVAH, kraških vasici, ki ima v valjastem obrambnem stolpu iz 15. st privatno zbirko orožja in vojaške opreme, sledi ogled te zanimive zbirke katero nam bo razkazal lastnik. Prav tako je v vasi CERKEV SV. MIHAELA, ki se ponaša s slikami Toneta Kralja. Po ogledu se bomo zapeljali v Lipico, kobilarno svetovnega slovesa, odmor za kavico ali pa ogled kobilarne (doplačilo). V bližnji kraški jami VILENICI, najstarejši turistični jami v Sloveniji si bomo ogledali mojstrovine narave. Ogled traja eno uro. Prilegla se bo krepka malica s pršutom in teranom na kmečkem turizmu ali pršutarni. Ker na Krasu ne gre brez ogleda VINSKE KLETI, si bomo v SEŽANI ogledali še vinsko klet, kjer pridelujejo to žlahtno avtohtono kapljico. Po želji Vam na povratku domov organiziramo pozno kosilo oziroma večerjo (doplačilo). Povratek domov v večernih urah.

V CENI JE VŠTETO:
avtobusni prevoz, ogled vojaškega muzeja, degustacija pršuta in terana, vstopnina za jamo Vilenica, ogled vinske kleti in degustacija, vodenje, organizacija izleta ter nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov

OPOMBA:
V času med 05.09.-15.10.2007 se v Vinski kleti opravlja samo degustacija vin, zaradi trgatve obisk proizvodnje ni mogoč.
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND