Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

BELA KRAJINA, avtobus, 1 dan

objava: 08.januar
Odhod avtobusa iz Brežic v jutranjih urah. Vožnja mimo Krškega, Novega mesta, čez Vahto, do Metlike, kjer nam bodo pokazali BELOKRANJSKI MUZEJ in s pomočjo multivizije razložili zgodovino Bele Krajine.

Nekaj časa prosto za kavico , nato pa proti kraju ADLEŠIČI, kjer se bomo najprej posladkali pri medičarju (možnost nakupa domačega medu in propolisa). Na domačiji CVITKOVIČ nam bodo pokazali in povedali kako so nekoč pridelovali lan. Pot nas bo vodila mimo Vinice, rojstnega kraja Otona Župančiča, do VELIKEGA NERAJCA, kjer nam bodo postregli z ajdovo potico in pokazali gudalo, inštrument, ki je značilnost Bele Krajine.

Za konec smo Vam pripravili še ogled PARKA reke LAHINJE, kjer nam bodo pokazali staro žago venecijanko, ki deluje še danes. Prijetno potepanje bomo zaključili s poznim kosilom in prihod domov v večernih urah.

V ceni je všteto

avtobusni prevoz, ogledi po programu (Belokranjski muzej, domačija čebelarja s pokušino medu in medičarskih izdelkov, domačija Cvitkovič, park Lahinja, kos ajdove potice in predstavitev ljudskega inštrumenta), pozno kosilo, vodenje in organizacija potovanja ter nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND