Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

ZLATA PRAGA, avtobus, 3 dni

objava: 09.januar

1.dan:

Zbirališče potnikov ob 4. uri zjutraj. Vožnja mimo Maribora, čez mejni prehod Šentilj, mimo Dunaja naprej na Češko, preko Znojma do Prage. Prihod v Prago v opoldanskih urah in ogled »spodnjega dela« mesta: Vaclavski trg, Narodni muzej, Staromestni trg, Židovska četrt, Opero,... ter ob koncu še cerkev Srce Jezusovo, ki jo je sooblikoval Plečnik. Po ogledih prevoz do hotela in namestitev.

2.dan:

Po zajtrku nadaljujemo s celodnevnimi ogledi na Hradčanih. Najprej obiščemo knjižnico v samostanu Strahov, nato obisk Loreta z znamenitim praškim zlatom. V nadaljevanju si bomo ogledali PRAŠKI GRAD, kjer stoji čudovita katedrala Sv. Vida in še Zlata ulica .

Z gradu se bomo spustili do Karlovega mostu,najznamenitejšega mostu v Pragi,zbirališča umetnikov… prosto v središču mesta za kosilo ali individualne oglede.
Nočitev v hotelu.

3.dan:

Po zajtrku odhod proti Češkim Budjevicam,središča Južne Češke. Krajši ogled mestnega jedra. Nadaljujemo do slikovitega mesteca ČEŠKI KRUMLOV, ki je zaradi svoje edinstvenosti na seznamu dediščine UNESCa. Ogled. Vračanja mimo LINZa, Gradza, mejnega prehoda Šentilj do Brežic oz. Krškega,kamor je predviden prihod okoli polnoči.

Cena vključuje:

avtobusni prevoz po programu, 2 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu***, vstopnina za samostan Strahov, Loreto,grad,Zlata ulička, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov, vodenje in organizacija potovanja
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND