Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

ZLATA PRAGA, avtobus, 2 dni

objava: 09.januar

1.dan

Odhod avtobusa ob 01.uri zjutraj iz Brežic . Vožnja mimo Maribora čez mejni prehod Šentilj,mimo Dunaja, naprej na Češko, do Prage. Dopoldanski prihod v Prago in ogled »spodnjega dela« mesta: Vaclavski trg, Narodni muzej, Staromestni trg in Orlojska ura, zunanji ogled Židovske četrti, Karlov most,ki je eden izmed številnih zbirališč umetnikov, Opero,... Plečnikova cerkev .

Prosto za kosilo.V poznih popoldanskih urah namestitev v hotelu. Možnost: večerja v pivnici ali na ladji na reki Vltavi. Prenočevanje v hotelu.

2.dan

Zajtrk. Z ogledi pričnemo na znamenitih Hradčanih, ponosu Prage. Najprej obiščemo knjižnico v samostanu Strahov, nato obisk Loreta z znamenitim praškim zlatom.

V nadaljevanju si bomo ogledali PRAŠKI GRAD, kjer stoji tudi čudovita katedrala Sv. Vita in še sprehod po Zlati ulici. Nekaj prostega časa za individualne nakupe… V popoldanskih urah sledi povratek mimo Znojma, Dunaja, Šentilja, nazaj domov, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah oz. jutranje ure naslednjega dne.

Cena vključuje:

avtobusni prevoz po programu z vsemi cestninami in cestnimi taksami, 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu *** v dvoposteljnih sobah ,vodenje in organizacija izleta.

Doplačila:

vstopnine praški grad,Zlata ulička, Loreto, samostan Strahov
večerja
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND