Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

BUDIMPEŠTA IN BLATNO JEZERO, avtobus, 2 dni

objava: 09.januar

Prvi dan:

Odhod avtobusa iz Brežic oziroma dogovorjenega kraja ob 04:00. Vožnja mimo Maribora, do mejnega prehoda Dolga vas. Po opravljenih carinskih formalnostih vožnja mimo kraja Keszthely po južni obali Blatnega jezera proti BUDIMPEŠTI. Po ini Vaci ulice - najpomembnejše poslovne in nakupovalne ulice, si bomo ogledali: Margaretin, Verižni in Elizabetin most, Trg herojev, Parlament, Štefanovo cerkev.

Po končanem ogledu prevoz do hotela. Namestitev. Za doplačilo bomo večerjal v čardi, značilni madžarski restavraciji ob prijetni glasbi. Po želji lahko vključimo v program tudi folklorni nastop (glej doplačila). Prenočevanje. Posebno doživetje je tudi vožnja z ladjico po Donavi, kjer vam bodo postregli z kozarcem pijače… (doplačilo).

Drugi dan:

Po zajtrku ogled gradu, Ribiške trdnjave,...nekaj časa pa bo ostalo za nakupe ali samostojne oglede. V opoldanskih urah vožnja proti domovini. Na poti se bomo zaustavili še na severni strani Blatnega jezera na POLOTOKU TIHANY, od koder je ob lepem vremenu poleg Andrejeve cerkve eden izmed najlepših razgledov na BLATNO JEZERO.

Po želji lahko izlet zaključite z degustacijo dobrih vin v mestecu Balatonfured v prijetni vinski kleti (možnost kosila in degustacije – glej doplačila). Pot nas bo vodila preko mejnega prehoda Dolga vas, skozi Mursko soboto, Maribor do Brežic. Prihod v večernih oz. nočnih urah.

V CENI JE VŠTETO:

prevoz z udobnim turističnim avtobusom po programu, cestne pristojbine in parkirnine, namestitev v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah prha ali kad/wc, nočitev in zajtrk, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov, vodenje in organizacija potovanja

DOPLAČILA:

Ob prijavi: večerja v ČARDI: ca. 18 EUR , vožnja z ladjico po Donavi: (CA. 10 EUR) – 1 urna vožnja Degustacija vina na Balatonu: degustacija z neomejeno količino vina je ca. 12 EUR na osebo, degustacija – 7 vrst vina in narezek (hladna plošča) je ca. 15 EUR na osebo, kosilo z vinom v isti vinski kleti (aperitiv + 2 dcl vina + paprikaš ali golaž) je ca.11 EUR na osebo
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND