Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

RIM - NEAPELJ - POMPEJI, avtobus, 5 dni

objava: 26.februar
Prvi dan:
Odhod avtobusa ob 20.00 uri iz Brežic. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom čez mejni prehod Fernetiči, mimo Benetk, Bologne, čez Apenine, mimo Firenz in jutranji prihod v prestolnico Italije.

Drugi dan:
V jutranjih urah prihod v VEČNO MESTO - RIM. Kar hitro nas bo prevzel vrvež v prestolnici Italije. V dopoldanskem času si bomo ogledali papeško državico VATIKAN. Občudovali bomo mogočno cerkev sv.Petra, trg pred cerkvijo in se podali v čudovite Vatikanske muzeje. V kolikor bo dopuščal čas se lahko povzpnemo še na kupolo cerkve sv.Petra.V popoldanskih urah še ogled Calistovih katakomb…V poznih popoldanskih urah vožnja do hotela v prijetnem turističnem mestecu Fiuggi Terme, nastanitev, večerja, nočitev.

Tretji dan:
Po zajtrku se bomo odpravili na celodnevni izlet. Ustavili se bomo v Neaplju, ki je z živahnim prometom in ozkimi ulicami značilno italijansko mesto, se sprehodili in si ogledali njegove znamenitosti. Vožnja se nadaljuje do Pompejev, ki niso bili nikoli tako slavni, kot so danes. Nesreča Pompejev je bila sreča za arheologe, saj je vulkanski izbruh kasnejšim rodovom omogočil izreden pogled v podrobnosti vsakdanjega življenja v 1. st.. Ogled Pompejev pod vodstvom lokalnega vodnika.V primeru lepega vremena vožnja do Vezuva. Pozno popoldne se bomo vrnili v Fiuggi Terme, večerja v hotelu, nočitev.

Četrti dan:
Po zajtrku se bomo zapeljali do Rima in si ogledali Kolosej, Forum Romanom,Beneški trg,trg Navona, Pantheon,fontano Trevi, Španske stopnice. Kosilo. Po kosilu še ogled Lateranske cerkve, cerkve Marije Snežne… V večernih urah (okoli 18. ure) slovo Rimu in nočna vožnja mimo Firenz, Bologne …

Peti dan:
…mimo Benetk, mejnega prehoda Fernetiči in prihod domov v zgodnjih dopoldanskih urah.

V CENI JE VŠTETO:
prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v hotelu*** 1/2 TWC sobe Terme Fiuggi, 2x polpenzion (zajtrk, večerja),vstopnina za Pompeje z lokalnim vodenjem, Calistove katakombe,vatikanski muzeji, vsi zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacija potovanja

DOPLAČILA:
vstopnine vzpon na kupolo
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND