Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

POGLED V OSRČJE TOSKANE, avtobus, 3 dni

objava: 26.februar
Prvi dan:
Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah (01.00) in vožnja do mejnega prehoda Fernetiči. Po urejenih formalnostih na meji nadaljevanje vožnje mimo Benetk in Bolognje do FIRENC, tega kulturno-umetniškega bisera Toskane.Ogled najpomembnejših znamenitosti: katedrala Santa Maria dei Fiori, Giottov zvonik, Gosposki trg, cerkev Sv. Lovrenca,.. se podali do najbolj poznanega mostu PONTE VECHIO s številnimi trgovinicami, CERKEV SV. KRIŽA, kjer so pokopani mnogi znani možje..Nekaj prostega časa za individualne oglede. Popoldne slovo od Firenc in vožnja proti CHIANCIANO TERMAM oz. še enemu toskanskemu biseru iz 16. st., MONTEPULCIANO, kjer nas bo očarala srednjeveška arhitektura. Nastanitev v hotelu in večerja.

Drugi dan:
Po zajtrku vožnja v PIENZO, majhnega mesteca v osrčju Toskane, katerega si bomo ogledali in si vzeli nekaj časa, da začutimo utrip prebujajočega se mesteca. Pot bomo nadaljevali do Siene in si ogledali enega najlepših trgov – Piazza del Campo , prav tako se bomo povzpeli do čudovite katedrale, pobrskali po trgovinicah ali spili kakšen »kapučo«. Naslednje mestece se ponaša s srednjeveškimi stolpi, nekateri zaradi tega SAN GIMIGNANU pravijo tudi srednjeveški Manhattan. Sprehod po mestecu in nekaj prostega časa za kosilo ali samostojne oglede. Pot bomo nadaljevali mimo VOLTERE, do Ligurske obale, nastanitev v CECINI ali enem izmed obmorskih mest. Večerja in nočitev v hotelu.

Tretji dan:
Po zajtrku vožnja do PISE in ogled Piazza dei Miracoli (trg čudežev), kje stoji znameniti poševni stolp. Preostane nam še LUCCA, prav tako čudovito mesto, ki skriva za mestnim obzidjem stolnico San Martino, baziliko San Frediano, stolp Funighi, ostanke rimskega amfiteatra,… Po sprehodu nekaj prostega časa za kosilo, popoldan pa sledi vrnitev proti domu. Prihod domov v poznih večernih urah.

V CENI JE VŠTETO:
prevoz s turističnim avtobusom, cestne pristojbine, parkirnine,2 x hotelsko-gostinske storitve po programu v hotelu in namestitvijo v dvoposteljnih sobah prha ali kad/wc,... zunanje oglede po programu, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov, vodenje in organizacija potovanja

DOPLAČILA:
vstopnine plačljive na licu mesta
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND