Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

PADOVA, RAVENNA, RIMINI, SAN MARINA, avtobus, 2 dni

objava: 26.februar
Prvi dan: Odhod avtobusa iz Brežic oz. dogovorjenega kraja ob 04.00. Vožnja mimo Trsta, Benetk do PADOVE. Po prihodu si bomo ogledali del starega mestnega jedra z znamenito cerkvijo Antona Padovanskega, kjer ležijo ostanki najbolj čaščenega italijanskega svetnika Sv. Antona. Ogled trga, kjer je ob sobotah tudi »šuštarski« sejem, ... Nadaljevanje vožnje proti RAVENNI, ki se ponaša z najlepšimi bizantinskimi spomeniki na svetu zunaj Carigrada. Ogled ene izmed bazilik,... Postanek pa bomo naredili na Piazza del Popolo, ki slovi po številnih kavarnicah in »imenitnih« hišah. Popoldan prevoz do mesta namestitve v RIMINIJU za katerega trdijo, da je največje obmorsko letovišče Evrope in slovi zlasti v poletnem času po svoji zabavi. Namestitev v Riminiju ali okolici, večerja in prenočevanje.

Drugi dan: Po zajtrku vožnja po Riminiju do SAN MARINA, majhne neodvisne in najstarejše evropske republike. Po izročilu naj bi jo okoli leta 300 ustanovil klesar Marin iz otoka Raba, še danes pa se ponaša s svojo kovnico denarja, poštnimi znamkami,... Ogled znamenitosti in prosto za nakupe. Popoldan vožnja proti domovini. Prihod v Slovenijo v nočnih urah.

V CENI JE VŠTETO:
prevoz s turističnim avtobusom, cestne pristojbine in parkirnine, 1 x polpenzion (zajtrk, večerja) v hotelu v Riminiju oz. okolici v dvoposteljnih sobah, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov, vodenje in organizacija potovanja

DOPLAČILA:
morebitno vstopnine plačljive na licu mesta
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND