Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

JEZEROMAGGIORE IN BORROMEJSKI OTOKI, avtobus, 2 dni

objava: 26.februar
Prvi dan: Ob 04.00 uri odhod avtobusa iz Brežic. Vožnja proti mejnemu prehodu Fernetiči. Po opravljenih obmejnih postopkih nadaljevanje vožnje po avtocesti (vmesni postanki) do BERGAMA. Daljši postanek za ogled mestnega jedra s stolnico in Starim trgom. Bergamo je zbirališče umetnikov. Nadaljevanje vožnje. Pozno popoldne prihod do JEZERA MAGGIORE. Namestitev v hotel. Večerja in prenočevanje.

Drugi dan: Po zajtrku izlet z ladjo do BORROMEJSKIH OTOKOV (Isola Bella, Isola Madre in Isola dei Pescatori), znanih po botaničnih vrtovih in zgodovinskih spomenikih. Če bo čas dopuščal si bomo ogledali še spomenik Karla Boromejskega v Aroni. Vrnitev v popoldanskih urah proti Sloveniji. Prihod v Brežice v nočnih urah.

V CENI JE VŠTETO:

avtobusni prevoz, cestne pristojbine, parkirnine, hotelske-gostinske storitve po programu v hotelu in namestitvijo v dvoposteljnih sobah prha ali kad/wc,..., vožnja z ladjico na tri Boromejske otoke in vstopnine na otoku, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov, vodenje in organizacija potovanja
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND