Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

CINQUE TERRE, avtobus, 2 dni

objava: 26.februar
Prvi dan: Odhod avtobusa iz Brežic oz. dogovorjenega mesta ob 4.00. Vožnja mimo Ljubljane, Postojne do mejnega prehoda Fernetiči. Po opravljenih formalnostih na meji nadaljevanje potovanja v smeri Benetk do obale Ligurskega morja vse do PISE. Ogledali si bomo stolnico z znamenitim stolpom in nadaljevali vožnjo do mesteca La Specia, ki je v preteklost navduševalo Danteja, Bayrona, Georga Sanda in druge umetnike. Mestece leži v istoimenskem zalivu, stisnjeno med okoliške griče in morje. Namestitev v hotel v enem izmed turističnih centrov ob LIGURSKI OBALI. Večerja in prenočevanje.

Drugi dan: Po zajtrku se bomo vkrcali na ladjico, ki nas bo popeljala po Ligurskem morju vzdolž obale, kjer se skrivajo slikovite vasice Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Veranzza in Monterosso al mare, ki jih skupno imenujejo CINQUE TERRE. Vasice so prav zaradi težke dostopnosti ohranile svojo nedotaknjenost, arhitekturno neobičajnost in posebni čar. Ogledali si bomo tri vasice in se z ladjico ali vlakcem vrnil nazaj na kopno. Popoldan nadaljevanje vožnje proti domu z vmesnimi krajšimi postanki. Prihod domov je predviden v poznih nočnih urah.

V CENI JE VŠTETO:
prevoz s turističnim avtobusom po programu, cestne pristojbine, parkirnine, 1 x polpenzion (večerja, zajtrk) z namestitvijo v dvoposteljnih sobah prha ali kad/wc,..., vožnja z ladjico, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov, vodenje in organizacija potovanja
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND