Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

BORROMEJSKI OTOKI, avtobus, 3 dni

objava: 26.februar
Prvi dan: Odhod avtobusa ob 4. uri zjutraj iz Brežic. Vožnja mimo Ljubljane, čez mejni prehod Fernetiči, naprej po avtocesti mimo Benetk, Verone do BERGAMA. Daljši postanek za ogled mesta, kjer se je rodil mojster belcanta Gaetano Donizetti. Daljši postanek za ogled mestnega jedra s stolnico, Starim trgom. Po ogledu nadaljujemo z vožnjo proti jezeru MAGGIORE. V ARONI se bomo ustavili pri mogočnem kipu Karla Boromejskega. Nastanitev v hotelu, večerja, prenočevanje.

Drugi dan: Po zajtrku izlet z ladjo do Boromejskih otokov: Issola Bella,kjer si bomo ogledali baročni grad grofov Borromeo, nato obiščemo otok Issola Madre s čudovito vilo in prekrasno vegetacijo. Za konec še obisk otoka Issola dei Pescatori, otoka ribičev. Po vrnitvi na kopno nekaj prostega časa. Večerja v hotelu. Prenočevanje.

Tretji dan: Po zajtrku se bomo zapeljali do MILANA, mesta, ki slovi po visoki modi, po številnih kulturnih prireditvah in kot gospodarska prestolnica Lombardije. Ogled starega mestnega jedra s čudovito gotsko katedralo,ki slovi po številnih stolpičkih, gledališče Scala,eno najpomembnejših in najelitnejših svetovnih gledališč…. Nekaj prostega časa za kosilo… pozno popoldne povratek mimo Verone, Benetk, nazaj proti domu, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.

V CENI JE VŠTETO:
avtobusni prevoz po programu z visoko turističnim avtobusom, 2 x polpenzion v hotelu *** v dvoposteljnih sobah TWC, prevoz z ladjico na tri otoke,vstopnina v boromejsko palačo in vrtove na otoku Bella, vodenje, organizacija potovanja
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND