Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

VESELI BEOGRAD, avtobus, 2 dni

objava: 26.februar
1. dan
Odhod avtobusa ob 3.00 uri zjutraj in vožnja proti Zagrebu, skozi Slavonijo, do Beograda. Po prihodu avtobusni ogled mesta BEOGRAD. Videli bomo NOVI BEOGRAD s Sava centrom, Dedinje kjer stoji Hiša cvetja s posmrtnimi ostanki Josip Broz Tita (ogled), stadion JNA in Marakana, Arkanova hiša, zgradba TV PINK, hram Sveti Sava, Kalemegdan od koder je čudovit razgled na sotočje Save in Donave,… Namestitev v hotelu in preostanek dneva prosto. Zvečer priporočamo večerjo v boemski četrti Skadarliji ob ''starogradski'' glasbi. Vrnitev v hotel. Prenočevanje.

2. dan
Po zajtrku ogled starega mestnega jedra; Trg republike, ulica Kneza Mihajla, Saborna cerkev, konak kneginje Ljubice, sedež patriarharskega dvora in zaključek v najstarejši beograjski kavarni ''Pitanje''. Po zaključenih ogledih povratek v Slovenijo. Prihod domov v poznih večernih urah.

V CENI JE VŠTETO:
prevoz s sodobnim turističnim avtobusom , cestnine in cestne pristojbine, 1 × prenočevanje v dvoposteljni sobi z zajtrkom v hotelu 3*, zunanje oglede po programu, turistično takso, organizacijo potovanja in slovensko vodenje ter nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov

MOŽNA DOPLAČILA:
Večerja v restavraciji Skadarliji ali na splavu cca 18 EUR.
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND