Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

V TREH DNEH TRIJE HRVAŠKI NARODNI PARKI, avtobus, 3 dni

objava: 26.februar
Plitvička jezera, Kornatski otoki in slapovi reke Krke

1. dan
Odhod avtobusa iz Brežic v jutranjih urah. Vožnja v smeri Zagreba, mimo Karlovca in ob reki Korani do PLITVIŠKIH JEZER, nacionalnega parka, ki spada med Unescovo svetovno dediščino. Ogled parka, nekaj časa pa bo na voljo tudi za sprehode med šestnajstimi jezeri modro zelene barve in pod slapovi po lesenih stezah. Da ne bo prenaporno, se bomo peljali tudi z ladjico in panoramskim vlakom. Po končanem ogledu tipično ličko kosilo. Vožnja mimo Gračca do ZADRA. Postanek za krajši ogled starega dela mesta, ki se nahaja na polotoku. Nadaljevanje poti do hotela; namestitev, večerja, prenočevanje.

2. dan
Po zajtrku se bomo odpeljali na celodnevni izlet z ladjico po KORNATIH, ki so največja otoška skupina v jadranskem morju. Na enem izmed otočkov bomo imeli kosilo - ribji piknik in tudi čas za kopanje, če bodo le vremenske razmere ugodne. Poskrbljeno bo tudi za zabavo - dalmatinska glasba v živo. V popoldanskih urah vrnitev v hotel, večerja in zabava ob večerji. Nočitev.

3. dan
Po zajtrku se bomo najprej ustavili v ŠIBENIKU, se sprehodili po starem delu mesta, nato pa naprej do NACIONALNEGA PARKA KRKA. Tudi ta spada med Unescovo svetovno dediščino. S panoramskim avtobusom se bomo spustili v dolino reke, od tam pa se peš podali na ogled slapov. Ob toplem in lepem vremenu se lahko med slapovi tudi kopate, pravi užitek pa je vsekakor plavanje v kristalno zeleni vodi. Po ogledu sledi vožnja proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

V CENI JE VŠTETO:
avtobusni prevoz, 2 x polpenzion v hotelu (dvoposteljna soba, TWC), eno kosilo, 3 x vstopnine (za NP Plitviška jezera, Slapove Krke in Kornate (celodnevni izlet z ladjico in ribjim piknikom, glasbo), vodenje, organizacija potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND