Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

SARAJEVO-MOSTAR-MEĐUGORJE-STON, avtobus, 3 dni

objava: 26.februar
1. dan
Odhod avtobusa iz Brežic v zelo zgodnjih jutranjih urah. Vožnja do mejnega prehoda Obrežje; prestop meje s Hrvaško. Nadaljevanje v smeri Zagreba, Slavonskega Broda, Zenice vse do SARAJEVA. Ogled mesta; Baščaršija, Begova đamija – najznačilnejši sakralni islamski objekt na Balkanu, mestna hiša, Principov most…Po ogledu se bomo odpravili na večerjo. Nočitev v hotelu.

2. dan
Po zajtrku nas bo pot vodila v MOSTAR in MEĐUGORJE. V Mostarju postanek za ogled glavnih znamenitosti; Mehmed Pašina Džamija, most sultana Sulejmana, stari most (porušen leta 1993). Mostar je mesto, ki je poznano po reki Neretvi, ki ima enega izmed najlepših kanjonov v Evropi. Mesto, kjer se prelivajo orientalsko- bizantinska in zahodna civilizacija. Nadaljevanje poti do MEĐUGORJA, znanega romarskega središča, kamor se zgrinjajo množice vernikov v vseh letnih časih in kjer se je leta 1981 prikazala Marija. Ogled cerkve in po želji obisk maše. Prosto za individualne oglede oz. kosilo. Vožnja mimo METKOVIČEV do NEUMA, bosanskega jadranskega bisera. Namestitev v hotelu in večerja.

3. dan
Zajtrk in vožnja do bližnjega STONA, kjer imajo najstarejše soline v Evropi. Poleg tega je Stonski zaliv znan kot najbogatejši zaliv s školjkami. Postanek v mestecu za kavico, nato pa vožnja z vmesnimi krajšimi postanki mimo Splita, Sinj-a, Knina, Gračaca…in na poti postanek za kosilo (doplačilo). Mimo Karlovca in Zagreba predviden povratek domov v poznih nočnih urah.

V CENI JE VŠTETO:
avtobusni prevoz, vsi zunanji ogledi po programu, 2 × nočitev na bazi polpenziona v 1/2 TWC, vodenje, organizacija izleta ter nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND