Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

NACIONALNI PARK KRKA IN KORNATI, avtobus, 2 dni

objava: 26.februar
1. dan
Odhod avtobusa v jutranjih urah. Vožnja preko mejnega prehoda Obrežje na Hrvaško in nadaljevanje v smeri Zagreba, mimo Karlovca, Plitvic, Gračca, Šibenika, kjer se nekaj kilometrov stran nahajajo SLAPOVI NA REKI KRKI. Ogled nacionalnega parka, ki velja za zaščiteno območje, kjer je reka Krka ustvarila niz slapov, ki predstavljajo prelivajočo se harmonijo. V samo osrčje parka se bomo podali s posebnimi avtobusi, ki delujejo v okviru samega nacionalnega parka in vozijo na relaciji Lozovac-Skradinski buk. Nato se bomo v samem osrčju parka sprehodili do ladjice, ki čaka, da odpelje našo »posadko« do Skradina in nazaj. Po ogledu sledi vožnja do ŠIBENIKA, kjer se bomo sprehodili skozi staro mestno jedro in si med drugim ogledali KATEDRALO SV. JAKOVA. Nekaj prostega časa za kavico ali kosilo. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan
Po zajtrku se odpravimo z ladjico na KORNATE, ki so največja otoška skupina v jadranskem morju. Na enem izmed otočkov bomo imeli KOSILO-RIBJI PIKNIK in če bodo vremenske razmere ugodne še kopanje. Poskrbljeno bo tudi za zabavo. V poznih popoldanski urah vožnja proti domu in prihod domov v večernih urah.

V CENI JE VŠTETO:
avtobusni prevoz, 1 × nastanitev v hotelu 1/2 TWC na bazi polpenziona, vstopnino za ogled NP Krka, izlet z kosilom in glasbo na ladjici, vstopnino na Kornatih, zunanji ogledi po programu, vodenje, organizacija potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov
Vstopnine z lokalnimi vodstvi, kjer so obvezna niso vračunana!
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND