Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

DUBROVNIK - avtobus 2 dni

objava: 09.januar

Prvi dan:

Odhod avtobusa ob 01. uri zjutraj.
Vožnja mimo mejnega prehoda Obrežje, mimo Karlovca, po avtocesti do Splita in naprej do DUBROVNIK-a, bisera južnega Jadrana. Najprej sledi strokovni del naše ekskurzije (obisk doma starejših občanov).

Pod vodstvom lokalnega vodnika si bomo ogledali staro mestno jedro: mogočno srednjeveško obzidje, obiskali lekarno v starem frančiškanskem samostanu, pokukali v zakladnico, dubrovniško katedralo sv.Vlahe,,...občudovali čudovite palače in naredili sprehod po Stradunu. Nekaj prostega časa za individualne oglede. Namestitev v hotelu v Dubrovniku ali okolica,večerja in nočitev.

Drugi dan:

Po zajtrku se bomo odpravili do otočka LOKRUM, ki je od Dubrovnika oddaljen cca. 1 km in velja za pravo zeleno oazo, saj ga krasi izjemna vegetacija, botanični vrt, ruševine nekdanjega benediktinskega samostana in dvorec, ki ga je dal zgraditi habsburški monarh Maksimiljan. Otoku pravijo tudi otok zaljubljencev, zakaj tako, se boste prepričali sami.

Slovo Dubrovniku in vožnja do začetka polotoka Pelješca ,kjer si bomo privoščili panoramski razgled na Mali Ston in Ston , mesteci s slavno zgodovino in občudovali obzidje… Polotok pelješac je poznan po odličnih dalmatinskih vinih in prava škoda bi bila, če ne bi obiskali katere izmed vinskih kleti, ki hrani odlično trpko črno vino. Možnost degustacije vin v vinski kleti. (doplačilo).

V poznih popoldanskih urah nadaljujemo z vožnjo nazaj proti domu po avtocesti do Brežic, kamor prispemo v večernih urah.

Cena vključuje:

Avtobusni prevoz po programu z vsemi cestnimi taksami, 1 x polpenzion (zajtrk, večerja) v hotelu *** Dubrovnik / okolica, ogled Dubrovnika z lokalnim vodnikom in vključenimi vstopninami za frančiškanski samostan z lekarno, zakladnico, staro obzidje, ostali zunanji ogledi po programu, prevoz z ladjico na otoček Lokrum, vodenje in organizacija izleta.
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND