Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

PARIZ, avtobus, 5 dni

objava: 09.januar

1. dan

Odhod avtobusa v popoldanskih urah iz dogovorjenega mesta in vožnja mimo Ljubljane, skozi predor Karavanke, nato s krajšimi postanki mimo Salzburga, Munchna, Stuttgarta in Strassbourga proti Parizu…

2. dan

Prihod v PARIZ v opoldanskih urah. Začeli bomo z nekaterimi ogledi mestnih znamenitosti: Notre Dame, Latinska četrt, Luksemburška palalača, Pantheon, Univerza Sorbona, Louvre, Trg Concorde, Elizejske poljane.

Nekaj prostega časa za kosilo ali samostojne oglede. Nato vožnja do hotela. Nastanitev. Prosto za osvežitev. Po dogovoru z vodnikom vožnja do EIFFLOVEGA STOLPA - vzpon.Po želji (doplačilo) za zaključek večerna vožnja z ladjico po Seni. Nočitev.

3. dan

Zajtrk. Po zajtrku nadaljevanje z ogledi pariških znamenitosti: ogled Louvra, zunanji ogled opere, obisk parfumerije, možnost ogleda Muzeja impresionistov ali Napoleonove grobnice v domu Invalidov (po predhodnem dogovoru z vodnikom). Ogled Pompidoujevega centra,…skratka - izbire je dovolj. Prosto za samostojne oglede, nakupe, kosilo… Proti večeru je predviden sprehod po MONTMARTRU z ogledom bazilike Sacre Coeur in ogled moderne četrti La Defense,..Po želji in za doplačilo organiziramo večerjo. Vrnitev v hotel in nočitev.

4. dan

Zajtrk. Dopoldan ogled VERSAILLESA, dvorca in vrtov Ludvika XIV., Sončnega kralja. Versailles je najvišji simbol francoske veličine, zanimiv in prijeten je tudi sprehod po čudovitih grajskih vrtovih. Notranjost si je možno ogledati z audio ali digitalnimi pripomočki–doplačilo na licu mesta vodniku. Po ogledu vrnitev proti domu s krajšimi postanki.

5. dan

Prihod v Slovenijo v zgodnjih popoldanskih urah.

CENA VKLJUČUJE:

Prevoz z udobnim turističnim avtobusom po programu, cestne in ostale pristojbine, oglede zunanjosti po programu, dve nočitvi z zajtrkom v Parizu hotel – turistične kategorije, nezgodno zavarovanje potnikov, vodenje in organizacijo potovanja.

DOPLAČILA:

po želji Versailles cca 13,5 EUR, Euffkiv stolp 11 eur, Le Louvre 8,5 EUR, vožnja z ladjo po Seni 9,5 EUR, večerja v restavraciji od 20 EUR
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND