Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

AZURNA OBALA, avtobus, 4 dni

objava: 09.januar

1.dan

Odhod iz Brežic ob 20.uri. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom proti Italiji in vožnja mimo Benetk, Genove, mimo Ventimiglie do slavne in tolikokrat opevane Azurne obale.

2.dan

Prihod v kneževino MONACO in igralniški MONTE CARLO. Ogled palače Grimaldijevih (zunanji ogled), sodišča in Ocenografskega muzeja ter sprehod po mondenem delu Monte Carla. Nekaj prostega časa. Po ogledih sledi vožnja do VASICE EZE, kjer nam bodo v parfumeriji pokazali kako izdelujejo parfume, vi pa boste lahko kupili kakšno odišavljeno vodico zase.Vožnja do NICE, kjer se bomo namestili v hotelu, večerja.

3. dan

Po zajtrku se bomo zapeljali do CANNESA, mesta, ki slovo po filmskem festivalu, si pogledali festivalno dvorano,kratek sprehod po mestu in nadaljevanja v ANTIBES. Sprehod po zanimivem srednjeveškem jedru do tržnice in do palače Grimaldi, kjer je nekaj časa živel slavni PICASSO. Še skok v mstece VELLERY, mesto lončarstva.Večerja v hotelu. Nočni obisk Monte Carla in igralnice.Nočitev v hotelu v Nici.

4. dan

Zajtrk, slovo od Nice in vožnja do zdraviliškega MENTONA. V zgodnjih popoldanskih urah povratek proti domu s krajšimi postanki.Prihod domov v poznih večernih urah.

CENA VKLJUČUJE:

prevoz z udobnim turističnim avtobusom po programu, cestne in ostale pristojbine, 2 × polpenzion v hotelu in namestitev v dvoposteljnih sobah, oglede zunanjosti po programu,vstopna taksa za Monaco, nezgodno zavarovanje potnikov, vodenje in organizacijo potovanja

DOPLAČILO:

ocenografski muzej v Monacu
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND