Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

SALZBURG - PASSAU - LINZ, avtobus, 2 dni

objava: 26.februar
1.dan
Zbirališče potnikov ob 03:00 v Brežicah ali na dogovorjenem mestu. Vožnja mimo Ljubljane, Kranja, Jesenic, skozi Karavanški predor do SALZBURGA, ki leži ob reki Salzach. Ogled znamenitosti mesta, ki ga nekateri imenujejo kar »Mozartovo mesto«: Mozartov trg z Mozartovim spomenikom, Stari trg, Mestna hiša, Mozartova rojstna hiša,... V popoldanskih urah vožnja do »baročnega« kraja PASSAU. Passau leži ob stičišču treh rek: Inn, Ilz in Donave. Po prihodu si bomo ogledali kulturno zgodovinske spomenike kot so: Katedrala Sv. Štefana, Rezidenčna palača, Stara mestna hiša, Muzej moderne umetnosti,... Pozno popoldan namestitev v hotel ter večerja in prenočevanje.

2.dan
Po zajtrku ob približno 8:45 vkrcanje na ladjo in približno pet urna vožnja po Donavi od Passaua do glavnega mesta Zgornje Avstrije – mesta LINZ, ki se razteza na obeh straneh reke. Po predvidenem prihodu okoli 14:00 ogled mesta: Glavni trg, ki je obkrožen z lepimi baročnimi zgradbami, Deželna hiša, Mestna hiša, Katedrala,... Po končanih ogledih vožnja proti domovini. Prihod v poznih večernih urah.

CENA VKLJUČUJE:
prevoz s turističnim avtobusom po programu, cestne pristojbine, 1 x polpenzion v hotelu z namestitvijo v dvoposteljnih sobah(prha ali kad/wc,…),ladijski prevoz Passau-Linz, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov, vodenje in organizacija potovanja

DOPLAČILA:
za enoposteljno sobo, morebitne vstopnine plačate na licu mesta: Mozartova rojstna hiša: 5,5 EUR,…
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND