Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

LEPOTE AVSTRIJSKIH GORA, avtobus, 2 dni

objava: 26.februar
1.dan
Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja čez karavanški tunel, mimo Beljaka, Spittala do Gmunda, ki leži pod Tursko avtocesto. Tukaj si bomo ogledali zanimiv privatni PORSCHEJEV MUZEJ, v katerem lastnik hrani najstarejše modele avtomobilov Porsche. Zatem se bomo podali naprej po turski cesti do BISCHOFSHOFNA, se spustili do turističnega kraja ZELL AM SEE in naprej v smeri proti MITTERSILLU, kjer se nahajajo največji in edinstveni slapovi v Evropi, »KRIMMLER WASSERFALLE«. 4 km dolga pot nas bo vodila do treh slapov in v grmenju mogočnih slapov bomo lahko uživali v prelepi naravi. Vrnitev V kraj Zell am See, nastanitev v hotelu, večerja, nočitev.

2.dan
Po zajtrku se bomo iz Zell am See-ja povzpeli na najvišji vrh Avstrije – GROSSGLOCKNER, ki meri 3798 m. Ogled največjega ledenika Avstrije – Pasterzen. Cesta, ki vodi na Grossglockner oz. do ploščadi kralja Franca Jožefa, predstavlja enega najpomembnejših dosežkov gradnje cest. Po spustu v dolino še postanek v vasici HEILIGENBLUT, kjer se nahaja čudovita gotska cerkev, ki je znana po legendi o sveti krvi. Po ogledu spust v dolino in nadaljevanje poti v smeri proti SPITTALU, kjer se priključimo na avtocesto in nadaljevanje z vožnjo čez Karavanke proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah. Ob povratku v Slovenijo vam lahko organiziramo večerjo (doplačilo).

CENA VKLJUČUJE:
prevoz z udobnim turističnim avtobusom, cestne in ostale pristojbnine, takso za vožnjo na Grossglockner, vstopnina za ogled slapov, polpenzion v hotelu (namestitev dvoposteljne sobe), zunanji ogledi po Programu, vstopnina za Porscejev muzej, vodenje, organizacija, nezgodno zavarovanje potnikov.
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND