Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

DUNAJ, avtobus, 2 dni

objava: 26.februar
1.dan
Odhod avtobusa iz Brežic oz. dogovorjenega kraja ob 04.30. Vožnja mimo Celja, Maribora, čez mejni prehod Šentilj in po avtocesti mimo Gradca na DUNAJ. Po prihodu ogled ene najbolj obiskanih zanimivosti Dunaja:baročni dvorec Schoenbrunn (vstopnina za doplačilo), ki slovi tudi po čudovitem parku in Glorietti. V nadaljevanju avtobusni orientacijski ogled mesta: Secesija, Opera, Kraljevi dvor, Parlament, Mestna hiša, Borza,... Po končanem ogledu nastanitev v hotelu. Za doplačilo možnost večerje na Neustiftu ali Grinzingu. Prenočevanje.

2.dan
Po zajtrku ogled središča mesta: cerkve Sv.Štefana, Hofburg, cesarske grobnice (vstopnina za doplačilo),UNO centra, hiše Hundertwasser,....Po ogledu popoldan vožnja proti domovini. Prihod v Brežice v poznih večernih urah.

V CENI JE VŠTETO:
prevoz s turističnim avtobusom, cestne pristojbine, 1 x prenočevanje z samopostrežnim zajtrkom v dvoposteljni sobi (sobe prha ali kad/wc,...) v hotelu, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov, vodstvo in organizacija potovanja.

DOPLAČILA:

vstopnine na Dunaju plačate vodniku: Schoenbrunn: Imperial tour 9 EUR ali Grand tour 11 EUR, Cesarska, grobnica na Dunaju 4 EUR, Zakladnica 8 EUR, večerja v Grinzingu ali Neustiftu: cca. 20 EUR- odvisno od dogovorjenega menija
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND