Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

DUNAJ, avtobus, 1 dan

objava: 09.januar
Odhod avtobusa iz Brežic ali dogovorjenega kraja ob 03.00. Vožnja do mejnega prehoda Šentilj in po opravljenih carinskih postopkih mimo Gradca na DUNAJ.

Po prihodu na Dunaj avtobusni ogled mesta: dvorec Schoenbrunn, Urania, Mestni park, Parlament, Mestna hiša, Borza, Prater, UNO center, Donauturm.

Po končanem avtobusnem ogledu prosto za samostojne oglede (priporočamo npr. ogled notranjosti cerkve Sv.Štefana, Hofburga, cesarske grobnice,....) ali nakupe. Sledi še zunanji ogled hiše HUNDERTWASSER. Po želji in če bo čas dopuščal se bomo ustavili v zabaviščnem parku PRATER, kjer se boste lahko zabavali na številnih vrtiljakih.

Okoli 18:00 odhod z Dunaja in vožnja proti Sloveniji. Prihod v nočnih urah. Po želji vam organiziramo tudi večerjo v prijetnem gostišču v Sloveniji ( za doplačilo).

V CENI JE VŠTETO:

Prevoz s turističnim avtobusom, cestne pristojbine,parkirnine, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov,vodenje in organizacija potovanja.

DOPLAČILA:

vstopnine na Dunaju: Schoenbrunn: Imperial Tour- cca. 9 EUR, Grand Tour- cca. 11 EUR, cesarska grobnica: 4 EUR, zakladnica: 8 EUR, večerja v Sloveniji (po dogovoru).
Nazaj na seznam
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND