Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

Začetek šolskega leta

objava: 01.september

Ministrstvo za infrastrukturo in izvajalci javnih linijskih prevozov želimo učence in dijake v novo šolsko leto pospremiti z minimalnim tveganjem za okužbo s COVID-19. S tem namenom vse potnike prosimo, naj upoštevajo vsa priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Pri nakupu vozovnic in pri čakanju na vstop v vozilo prosimo, da potniki vzdržujejo medsebojno razdaljo vsaj 1,5 m. Vsi potniki, ki so imeli veljavno subvencionirano vozovnico v mesecu juniju 2020, jo lahko uporabljajo do vključno 3. septembra.

Na avtobusih morajo imeti potniki ves čas potovanja nameščeno zaščitno obrazno masko. Ob vstopu in izstopu z vozila priporočamo dezinfekcijo rok. V vozilih medkrajevnega linijskega prevoza potnikov, je dovoljena uporaba vseh sedežev, razen prve vrste sedežev za voznikom.

Imetnike brezplačnih vozovnic za upokojence, osebe starejše od 65 let, invalide in vojne veterane prosimo, da potujejo v času jutranje in popoldanske konice samo, če je to res nujno. 

V izogib čakalnim vrstam prosimo, da upravičenci vlogo za subvencionirano vozovnico oddajo na eUpravi, vozovnico pa kupijo na spletni strani podjetja NOMAGO.
 

Preberite tudi

» Mestni avtobusni promet zopet aktiven!
» Izvajanje javnega potniškega prometa (JPP)
» EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI
» OD PRVEGA JULIJA BREZPLAČEN JAVNI MEDKRAJEVNI POTNIŠKI PROMET ZA VSE UPOKOJENCE!!!
» Vozovnica Slovenija za registrirane športnike

» Vse objave
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND