Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

OD PRVEGA JULIJA BREZPLAČEN JAVNI MEDKRAJEVNI POTNIŠKI PROMET ZA VSE UPOKOJENCE!!!

objava: 24.junij

Spoštovani!

Upokojenci, imetniki invalidske evropske kartice, vojni veterani in vsi, starejši od 65 let, bodo lahko medkrajevni potniški promet s 1. julijem 2020 koristili brezplačno!!!

Upravičenci lahko vlogo za pridobitev vozovnice oddajo od 24. junija dalje, s pomočjo predpisanega obrazca, ki ga vložijo na prodajnih mestih enotnih vozovnic, ali pa ga na Ministrstvo za infrastrukturo naslovijo po navadni oziroma elektronski pošti.

Stroški izdelave vozovnice bodo za upravičenca znašali 3 evre. Vozovnica bo veljavna eno leto od začetka meseca, v katerem je bila izdana (ali od začetka prihodnjega meseca). Priporočamo, da upravičenci s postopkom pridobivanja vozovnice ne hitijo in si vozovnico priskrbijo šele takrat, ko nameravajo medkrajevni javni potniški promet dejansko koristiti.


ČE BOSTE ODDALI VLOGO NA MINISTRSTVU ZA INFRASTRUKTURO:

  • Upravičenci izpolnijo predpisano vlogo oziroma obrazec, ki je med drugim objavljen na spletni strani Ministrstva za infrastrukturo (https://www.gov.si/novice/2020-06-23-prvega-julija-brezplacni-javni-medkrajevni-potniski-promet-za-vse-upokojence/). Vloga je na tej spletni strani. 
  • Upravičenci, ki bodo vlogo oddajali po navadni pošti, naj jo pošljejo na naslov Ministrstvo za infrastrukturo, Langusova ulica 4, 1535 Ljubljana, s pripisom »brezplačna vozovnica Slovenija«.
  • Upravičenci, ki bodo vlogo oddali po elektronski pošti, naj jo pošljejo na elektronski naslov mzi.dtmpp@gov.si in v zadevo e-pošte napišejo »brezplačna vozovnica Slovenija«.
Več informacij in pojasnil v zvezi s pridobivanjem brezplačne vozovnice vam na Ministrstvu za infrastrukturo nudijo tudi prek telefonske številke 01/478 84 11. Dosegljivi so ob delavnikih od 8. do 16. ure.ČE BOSTE ODDALI VLOGO NA PODJETJU INTEGRAL BREBUS BREŽICE:

Upravičenci izpolnijo predpisano VLOGO. Obrazec in navodila za izpolnjevanje obrazca so spodaj. Vlogo lahko oddate na tri načine:
  • Vlogo izpolnete in oddate na prodajnem mestu. V tem primeru boste morali predložiti osebni dokument, izkaznico vojnega veterana oziroma evropsko kartico ugodnosti za invalide
  • Vlogo lahko izpolnete in pošljete po navadni pošti na naslov Integral Brebus Brežice d.o.o., Cesta svobode 11, 8250 Brežice
  • Vlogo lahko izpolnjeno pošljete tudi na elektronski naslov podjetja info@integral-brebus.si 


Vloga za izdajo subvencionirane vozovnice za brezplačen prevoz
 

Preberite tudi

» Prekinitev izvajanja mestnega avtobusnega prevoza
» Prodaja mesečnih in študentskih subvencioniranih vozovnic, OKTOBER 2020
» EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI
» Vozovnica Slovenija za registrirane športnike
» Cenik avtobusnih vozovnic

» Vse objave
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND