Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

Prvomajske potovanje

objava: 09.marec

Odgovorni organizator : Sajko turizem
Obdelava rezervacije : 10,00  €

 

1. PRVOMAJSKE POČITNICE NA MAKARSKI RIVIERI

ODHOD: 25. april 2020 | 4 dni (3 nočitve) | avtobus1. dan: Jutranji odhod avtobusa iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in nadaljevanje z vmesnimi postanki proti Dalmaciji. Potovanje po avtocesti do Splita in naprej po jadranski magistrali do OMIŠA. Postanek za krajši ogled srednjeveškega mestnega jedra (možnost vzpona na obzidje), nato vožnja z ladjico po kanjonu reke Cetine. V kasnejših popoldanskih urah prihod na Makarsko Riviero v BAŠKO VODO in nastanitev v hotelu HORIZONT****. Čas za počitek in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.

 2. dan: Zajtrk. Sledi organiziran dopoldanski izlet vzdolž Makarske Riviere do TUČEPOV in v MAKARSKO (sprostitveni postanki za krajši ogled v obeh znanih letoviških središčih). Vrnitev v hotel v popoldanskih urah. Počitek in možnost kopanja v notranjem bazenu, koriščenje savn, sprehod po obali … Večerja in nočitev v hotelu.

 3. dan: Zajtrk. Prost dan v hotelu za kopanje, koriščenje storitev wellness centra ali po želji kak organiziran izlet v okolico. Predlagamo atraktiven izlet v DELTO REKE NERETVE (postanek pri Bačinskih jezerih, Ploče, Opuzen, Kula Norinska, vožnja z ladjico po rokavu reke Neretve, vključeno kosilo). Večerja in nočitev v hotelu.

 4. dan: Zajtrk in odhod iz hotela. Vožnja po avtocesti proti Splitu. Sledi potovanje po regionalni cesti preko Sinja do KNINA. Postanek za krajši ogled in vzpon na kninsko trdnjavo. Nadaljevanje poti preko Gračca in nazaj po avtocesti do Bosiljeva. Vrnitev v Slovenijo do Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora v večernih urah.

Hotel HORIZONT**** se nahaja 300 m od centra mesta. Samopostrežni zajtrk in večerja. Sobe so klimatizirane, imajo prho ali kad, wc, sušilnik za lase, mini bar, telefon, sat-tv, trezor, Wi-Fi. Hotel ima tudi Spa & wellness na 2000 m2. Ima zunanji in notranji bazen s sladko vodo, whirlpool, razne lepotne tretmaje.

 

CENA:
 • 235 € pri najmanj 40 potnikih
 • 255 € pri najmanj 30 potnikih
CENA VKLJUČUJE:
 • 3 x polpenzion v sobi 1/2 TWC (samopostrežni zajtrk in večerja),
 • turistično takso,
 • organiziran avtobusni prevoz iz Slovenije,
 • ogled Omiša,
 • vožnja z ladjico po reki Cetini,
 • poldnevni panoramski izlet v Tučepe in Makarsko,
 • vodnika-predstavnika agencije,
 • celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
 • za sobo 1/1 = 55 €,
 • za izlet v delto reke Neretve z vključenim kosilom in vožnjo z ladjico = 39 €/osebo (min. 20 udeležencev).

POPUSTI:
 • otrok do 12 let (v sobi z 2 odraslima) 20% popusta,
 • 3. oseba v sobi = 10% popusta.

PREDSTAVNIK - VODNIK turistične agencije Sajko bo prisoten v hotelu ves čas bivanja. Skrbel bo za  izvedbo izletov in na željo potnikov organiziral dodatne aktivnosti.

 

2. ŠVICA, LIECHTENSTEIN in OTOK CVETJA MAINAU


ODHOD: 25. april 2020 | 3 dni | avtobus |
1. dan: Odhod iz Maribora ob 3. uri zjutraj in vožnja preko Celja, Ljubljane proti Avstriji. Nadaljevanje na relaciji Spittal–Lienz–Innichen (prestop v Italijo po dolini Pusttertal). Nazaj v Avstrijo preko Brennerja, po slikoviti gorski avtocesti in preko “Europabrucke” v INNSBRUCK. Postanek za krajši ogled mesta: zlata streha, katedrala sv. Jakoba, dvorna palača. Popoldanski prihod v kneževino LIECHTENSTEIN. Ogled VADUZA, nastanitev v okolici. Večerja v hotelu, nočitev.   

2. dan: Po zajtrku celodnevni izlet v LUZERN, eno najlepših švicarskih mest. Panoramski ogled mesta ob jezeru Vierwaldstatt, kjer je živel Richard Wagner. Sprehod do levjega spomenika, katedrale, pokritega srednjeveškega mostu. Možnost vzpona na znamenito razgledno točko MONT PILATUS z gondolo in zobato železnico (odvisno od vremena). Od tod je v lepem vremenu čudovit razgled na precejšen del švicarskih Alp. Povratek proti hotelu. Večerja in nočitev. 

3. dan: Zajtrk in odhod proti Schaffhausnu. Obisk RENSKIH SLAPOV. Nadaljevanje proti Bodenskemu jezeru, prestop nemške meje pri Konstanzu in ogled razstave cvetja na otoku MAINAU. Po ogledu prečkanje BODENSKEGA JEZERA s trajektom in vrnitev čez Bavarsko in Avstrijo v Slovenijo. Prihod domov v poznih nočnih urah.
CENA: 290 €

CENA VKLJUČUJE:
 • 2 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC,
 • trajekt preko Bodenskega jezera,
 • prevoz s turističnim avtobusom,
 • cestnine in parkirnine,
 • slov. vodenje in organizacijo.

Vključena vstopnina: otok cvetja Mainau.

MOŽNO DOPLAČILO:
 • za sobo 1/1 = 40 €,
 • za vzpon na Mont Pilatus = cca. 65 CHF.

POPUST: otrok do 12 let na dodatnem ležišču 25% (v sobi z dvema odraslima osebama).
 

3. LONDON    

ODHOD: 30. april 2020 | 4 dni | letalo |                                                                         1. dan: Zbor potnikov na Brniku ob 14.45 (po želji transfer iz Maribora, Celja ...). Ob 16.45 polet v London z Easyjetom. Pristanek na Stanstedu ob 18.00 in avtobusni prevoz v LONDON. Panoramski ogled mesta: trdnjava Tower,  Tower Bridge, sv. Pavel, trg Trafalgar, parlament, … Pozna namestitev v hotelu Ibis Excel***. Nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoče. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s ... V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po znani ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge v bližini (notranji ogled po želji).  Z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po Temzi. Nočitev.

4. dan: Zajtrk in še prosto dopoldne v Londonu za individualne oglede oz. obisk katerega izmed številnih muzejev v lastni režiji (oz. s pomočjo našega vodnika), možnost nakupov, ipd. Popoldanski organiziran transfer na letališče Stansted. Polet iz Londona z družbo Easyjet ob 18.35 in pristanek na Brniku ob cca. 21.40. Po želji še transfer do Celja in Maribora.

 

CENA: 440 €

CENA VKLJUČUJE:
 • letalski polet na relaciji Ljubljana–London–Ljubljana z Easyjetom,
 • vse letališke takse,
 • 1 kos ročne prtljage (dimenzij 56x45x25 cm),
 • 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu Ibis Excel*** v sobah 1/2 TWC,
 • transfer iz let. do hotela in nazaj (vključen krožni avtobusni ogled mesta prvi dan),
 • vozovnice za metro za drugi in tretji dan v Londonu,
 • slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji (ob prijavi):
- za sobo 1/1 v hotelu = 95 EUR/osebo,
- za muzej voščenih lutk (Madame Tussaud's) =35 EUR/osebo (otroci do 15. leta = 30 EUR),
- za prevoz iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja do Brnika in nazaj = 35 EUR/osebo.

MOŽNA DOPLAČILA vodniku na potovanju: za vstopnine po želji (Tower Bridge = cca. 9 GBP, Tower of London =cca. 24 GBP ...), za vožnjo z ladjico po Temzi = cca. 10-12 GBP.

 

4. NIZOZEMSKA IN BELGIJA  

ODHOD: 28. april 2020 | 5 dni | letalo |

1. dan: Zbor potnikov na letališču Ljubljana ob 7.00 zjutraj. Ob 9.05 polet iz Ljubljane z nizkocenovno družbo Transavia v Amsterdam, kjer bo predviden pristanek ob 11.00. Vkrcanje na avtobus in vožnja v muzejsko vasico ZAANSE SCHAANS (tipična arhitektura, mlini na veter, coklarna, sirarna...). Sledi postanek v tipičnem ribiškem mestecu VOLENDAM, v kasnejših popoldanskih urah pa prihod v AMSTERDAM - največje nizozemsko mesto in prestolnico. Krajša panoramska vožnja in prosto v živahnem starem jedru mesta.  Nastanitev v hotelu nekje v širši okolici Amsterdama in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Takojšen odhod v AALSMEER in obisk največje borze cvetja na svetu. Nato povratek v AMSTERDAM in ogledi: žel. postaja, Damrak, trg Dam, Rokin, Rembrandtova hiša, hiša Ane Frank (zunanji ogledi) ... Sledi obisk brusilnice diamantov, nato nekaj prostega časa za nakupe ali za obisk katerega izmed znamenitih muzejev po izbiri (Rijsk muzej, muzej Van Gogh, ipd.)... Še možnost vožnje z ladjico po kanalih in po želji večerni sprehod skozi znamenito »rdečo ulico«. Vrnitev v hotel in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prost dan (predvidoma v Amsterdamu) za samostojne oglede ali celodnevni avtobusni izlet »nizozemska tura«. Najprej do tulipanovih polj v KEUKENHOFU. Občudovanje razstavnih polj tulipanov ter ostalega cvetja. Nato vožnja v DELFT za obisk tovarne znanega sinjega porcelana (demonstracija izdelave in možnost nakupa). Postanek v HAAGU: panoramski ogled ter sprehod skozi center mimo parlamenta. Postanek pri mirovni palači in krajši obisk bližnjega letoviškega mesteca SCHEVENINGEN ob Severnem morju. Vrnitev v hotel in nočitev.

4. dan: Zajtrk. Najprej panoramska vožnja skozi ROTTERDAM– največje evropsko pristanišče. Postanek v mestnem jedru za krajši ogled (ulica Coolsingel z mestno hišo, pomorski muzej, hiša Erazma Rotterdamskega...). Sledi prestop meje v Belgijo in vožnja mimo Antwerpna v BRUGGE eno najlepših mest v Evropi- znano po bogati arhitekturi in ustvarjanju umetnikov; mesto prepredajo kanali ... Sprehod skozi staro mestno jedro (uvrščeno tudi na seznam Unesca). Nastanitev v hotelu v okolici Bruslja. Nočitev.

5. dan: Zajtrk. Vožnja v belgijsko prestolnico BRUSELJ. Krožni ogled s panoramskimi postanki: Atomium, bazilika Sacre Couer, botanični vrt, kraljevska palača, evropske inštitucije, sodišče, katedrala sv. Mihaela, ... Sprehod preko znamenitega trga Grand Place (Unesco) do mestne simbolike Maneken Pis-a. Nekaj prostega v mestnem jedru, sledi transfer na letališče Charleroi (50 km južno od Bruslja) in ob 19.20 polet na Treviso  z nizkocenovno družbo Ryanair, kjer bo pristanek predvidoma ob 20.55. Prevoz do Ljubljane in do letališča Brnik.

 

CENA:
 • 590 € pri najmanj 30 potnikih
 • 635 € pri najmanj 20 potnikih

CENA VKLJUČUJE:
 • polet z nizkocenovnima družbama Transavia in Ryanair na relacijah Ljubljana–Amsterdam in Charleroi–Treviso,
 • vse letališke takse,
 • vključen 1 kos ročne prtljage do 10 kg (v dimenzijah 55 x 40 x 25 cm),
 • 4 x nočitve z zajtrkom v hotelih*** v sobah 1/2 TWC,
 • vse oglede  po programu,
 • vse prevoze in transferje po programu,
 • slovensko vodenje in organizacijo.

Vključena vstopnina: za borzo cvetja Aalsmeer.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 120 EUR,
- celodnevni izlet »nizozemska tura« (vključena vstopnina v Keukenhof), min. 20 oseb = 70 EUR,
- za velik kos prtljage za oddajo na letalih od cca. 50 EUR dalje (po trenutnem ceniku prevoznika).
- povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja do letališča Ljubljana = 35 EUR.

 

MOŽNA DOPLAČILA na licu mesta:

- večerje = cca. 25 EUR,- vožnja z ladjico po kanalih = cca. 15 EUR.
 

Preberite tudi

» ZANJO IN ZANJ

» Vse objave
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND