LONDON 5 DNI

objava: 11.oktober

Odgovorni organizator : Palma TA
Obdelava rezervacije: 10,00 €

ODHOD:
27.10. Zagotovljeno
CENA: 599,00 €1. DAN nočitev SLOVENIJA - LONDON
Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana ali enem bližnjih evropskih letališč in polet proti Londonu. Po pristanku prevoz do hotela in nastanitev. V popoldanskem času bomo začeli prve oglede mesta. Vožnja do Tower Bridge - a, enega izmed simbolov Londona, Tower of London, katedrala Sv. Pavla, Milenijski most, City...Zvečer bomo obiskali Covent Garden s številnimi pubi in restavracijami. Prosto za večerjo in nočitev.

2. DAN zajtrk, nočitev LONDON
Po zajtrku sledi ogled mesta (deloma peš in deloma z javnim prevozom). Buckinghamska palača - rezidenca kraljeve družine, Westminstrska opatija, kjer so bili kronani in so pokopani kralji in kraljice, parlament in Big Ben, Downing street, uradna rezidenca britanskega ministrskega predsednika, trg Trafalgar z znamenitim Nelsonovim spomenikom, Piccadilly Circus, St. James park in palača, Clarence House, Buckinghamska palača, White Hall in Covent Garden so znamenitosti na “londonski peš poti”. V popoldanskem času bomo obiskali muzej voščenih lutk Madame Tussaud's in se slikali z znanimi iz sveta slavnih. Povratek v hotel.

3. DAN zajtrk, nočitev LONDON
V dopoldanskem času predlagamo poldnevni izlet z ladjo op Temzi v Greenwich, kjer se nahaja observatorij z označeno časovno ločnico. Sprehodili se bomo mino Pomorskega muzeja, bojne ladje Cutty Sark... sledilo bo nekaj prostega časa za obisk tržnice in povratek v London, kjer bomo nadaljevali z ogledi, nekaj časa bo namenjeno obisku Hyde Parka in nakupom na znameniti nakupovalni ulici. Po želji se boste lahko zapeljali z londonsko znamenitostjo London Eye. Obisk Kitajske četrti in prosto za večerjo. Povratek v hotel.

4. DAN zajtrk, nočitev LONDON
Po želji ob doplačilu predlagamo poldnevni izlet v Windsor, sedanjo rezidenco kraljeve družine (v času protokolarnih dogodkov obisk notranjih kraljevih apartmajev ni možen, predviden je obisk vasice in dvorišča). V popoldanskem času si lahko po želji ob doplačilu ogledate katerega izmed številnih muzejev: Victoria and Albert Museum, Natural History ali Science Museum, lahko pa obiščete znamenito veleblagovnico Harrod's.

5. DAN zajtrk LONDON - SLOVENIJA
Prosto do odhoda avtobusa na letališče in polet proti domu.

OPOMBA: po želji in za doplačilo Vam lahko uredimo vstopnico za katerega od svetovno znanih musicalov: BILLY ELIOT, CHICAGO, DIRTY DANCING, GREASE, HAIRSPRAY, JERSEY BOYS, LES MISERABLES, LION KING, LORD OF THE RINGS, MAMA MIA, MOUSETRAP, PHANTOM IN THE OPERA, WE WILL ROCK YOU.


DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 25 potnikov) 16 €
PREDVIDENA ČASOVNICA 27.09.
27.09. LJUBLJANA LONDON 11.05.  12.25
01.10. LONDON TRST  13.40 16.50.

CENA VKLJUČUJE:
  • lletalski prevoz Ljubljana/bližnje letališče - London - Ljubljana/bližnje letališče,
  • en kos ročne prtljage dimenzije 55 x 40 x 23 cm,
  • letališke in varnostne pristojbine,
  • povratni prevoz do hotela,
  • štiri nočitve z zajtrki v hotelu 3*,
  • zunanje oglede po programu,
  • spremstvo in organizacijo potovanja.POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -10%

DOPLAČILO: 
manjša skupina med 15 in 24 potniki doplačilo 50 €
manjša skupina med 25 in 34 potniki doplačilo 30 €

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 180 €, doplačilo za sedeže skupaj na poletu 14€

MOŽNA DOPLAČILA na poti: poldnevni izlet v Windsor 40 GBP, polednevni izlet z ladjo z ladjo po Temzi v Greenwich 16 GBP, Muzej voščenih lutk Madame Tussaud’s 33GBP, vozovnica za dnevno vožnjo po Londonu pribl.12GBP morebitne vstopnine na poti.

POMEMBNO: V ceno je vključen en kos ročne prtljage do 10 kg velikosti 55 x 40 x 23 cm. Možno je doplačilo za en kos oddane (check in) prtljage do 20 kg.

Preberite tudi

» Grčija - otok Santorini
» Barcelona 4 dni
» Omiš TN Brzet 3*
» Last minute na Jadranu
» London 4 dni z letalom

» Vse objave
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND