Avtobusna postaja
07 49 94 170
Pištie nam
info@integral-brebus.si

London 4 dni z letalom

objava: 06.september

Odgovorni organizator : TA Palma
Obdelava rezervacije : 10,00 €.
London 

4 dni z letalom
odhod : 19.9.2019


Cena na osebo : 519,00 €

1. dan

SLOVENIJA - LONDON
nočitev
Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana ali bližnjem letališču in polet proti Londonu. Po pristanku prevoz do hotela in nastanitev.  V popoldanskem času bomo začeli prve oglede mesta. Vožnja s podzemno železnico do Tower Bridge - a, enega izmed simbolov Londona, Tower of London, katedrala Sv. Pavla, Milenijski most, City...Zvečer bomo obiskali Covent Garden s številnimi pubi in restavracijami. Prosto za večerjo in nočitev.

2. dan

LONDON
zajtrk, nočitev
Po zajtrku sledi ogled mesta (deloma peš in deloma z javnim prevozom). Buckinghamska palača - rezidenca kraljeve družine, Westminstrska opatija, kjer so bili kronani in so pokopani kralji in kraljice, parlament in Big Ben, Downing street, uradna rezidenca britanskega ministrskega predsednika, trg Trafalgar z znamenitim Nelsonovim spomenikom, Piccadilly Circus, St. James park in palača, Clarence House, Buckinghamska palača, White Hall in Covent Garden so znamenitosti na “londonski peš poti”. V popoldanskem času bomo obiskali muzej voščenih lutk Madame Tussaud's in se slikali z znanimi iz sveta slavnih.

3. dan

LONDON
zajtrk, nočitev
V dopoldanskem času predlagamo poldnevni izlet z ladjo op Temzi v Greenwich, kjer se nahaja observatorij z označeno časovno ločnico. Sprehodili se bomo mino Pomorskega muzeja, bojne ladje Cutty Sark... sledilo bo nekaj prostega časa za obisk tržnice in povratek v London, kjer bomo nadaljevali z ogledi, nekaj časa bo namenjeno obisku Hyde Parka in nakupom na znameniti nakupovalni ulici. Po želji se boste lahko zapeljali z londonsko znamenitostjo London Eye.

4. dan

LONDON – SLOVENIJA
zajtrk
Čas še za ogled, za katerega v predhodnih dneh ni bilo  dovolj časa, čas za  nakupovanje spominkov na Oxford street, ogled znamenite trgovine Harrods … Popoldne vožnja na letališče in polet v Ljubljano ali bližnje letališče.

CENA VKLJUČUJE:
 • letalski prevoz po programu,
 • letališče in varnostne pristojbine,
 • 1 kos ročne prtljage dimenzij 55 x 40 x 23 cm
 • 3 x nočitve z zajtrki v dvoposteljnih sobah v hotelu 3*,
 • prevoz letališče-hotel-letališče,
 • spremstvo,
 • in organizacijo potovanja.DOPLAČILA PO ŽELJI, ob prijavi:
 • enoposteljna soba 79 €,
 • 1 kos oddane prtljage na letalu 60 - 80€,
 •  enosmerni transfer na letališče : 29,00€ , povratni transfer : 58,00€
DOPLAČILA PO ŽELJI na poti:
 • poldnevni izlet z ladjo v Greenwich 18 GBP,
 • Muzej voščenih lutk  35.00 GBP za odrasle, 25.60 GBP za otroke,
 • Tower of London 23 GBP,
 • London Eye 27-37 GBP,
 • katedrala sv. Pavla  13 GBP,
 • cena vozovnice za podzemno železnico približno 20 GBP na dan
 
PROST VSTOP je možen v naslednje muzeje: British museum, Tate gallery, Tate Modern, National gallery, Science & Natural History museum, Victoria & Albert museum, Museum of  London, National Maritime museum.


POMEMBNO:
V ceno je vključen en kos ročne prtljage velikosti 55 x 40 x 23 cm. Možno je doplačilo za en kos oddane (check in) prtljage do 20 kg. Na letu z nizkocenovnimi letalskimi prevozniki je potniku dovoljen 1 kos ročne prtljage (nahrbtnik/kovček), ki jo nese v letalo, ki lahko meri največ: 56X45X25 cm. 1 kos oddane prtljage na osebo, ki se odda ob prijavi za let, s skupno težo 15 kg (v nekaterih primerih 20 kg) se plača dodatno (60 €/oddani kos prtljage za povratni let). Natančno dovoljena teža (tako za ročno prtljago kot za prtljago, ki se odda ob prijavi za let), ki je vključena v ceno, je navedena v obvestilu pred odhodom na potovanje in je odvisna od izbranega prevoznika. Hrana in pijača na letalu nista všteta v ceno, sedežni red na letalu praviloma ni vnaprej določen. Ob prijavi je potrebno navesti TOČNO IME IN PRIIMEK tako kot sta napisana v potovalnem dokumentu, s katerim bo potnik potoval (veljavna osebna izkaznica ali potni list). Posamezni prevozniki zahtevajo tudi številko, veljavnost in vrsto osebnega dokumenta, s katerim bo potnik potoval ter potnikove rojstne podatke. Kakršnakoli naknadna sprememba navedenih podatkov potrebnih za potovanje ima za posledico dodatne stroške ali celo nakup nove vozovnice. 

 

OPOMBA:
V primeru, da nam letalki prevoznik ne potrdi predvidenega letalskega prevoza, si pridružujemo pravico do  spremembe kraja in časa odhoda in vrnitve. Program potovanja ostaja vsebinsko ostaja, prilagojen letalskemu prevozu. V primeru poleta iz katerega od bližnjih letališč, je prevoz na letališče za doplačilo.
 

Preberite tudi

» Prvomajske potovanje
» Čarobna pomlad
» Termalni smučarski oddih
» ZANJO IN ZANJ
» SMUČANJE NA KOPAH

» Vse objave
Integral Brebus Brežice d.o.o.
Cesta svobode 11
8250 Brežice
Avtobusna postaja: 07 49 94 170
Tehnični pregledi: 07 49 91 350
info@integral-brebus.si
izdelava spletnih strani ETREND